Iedereen Had Het Erover gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Iedereen Had Het Erover gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Iedereen Had Het Erover gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Sieneke blikt terug op bizarre Songfestival-avond: "Toen moest Pierre kiezen..." Bekijk deze video » Art Rooijakkers is terug met een nieuw seizoen van Iedereen Had Het Erover, waarin hij in gesprek met de mensen achter een aantal van de meest spraakmakende nieuwsgebeurtenissen van de afgelopen tijd. Elke woensdag om 21:30 uur op RTL 4. SneeuwbalArt blikt met nabestaanden terug op die winterse dag in februari 2003 toen de 13-jarige Sedar Soares in Rotterdam werd vermoord, enkel vanwege het gooien van een sneeuwbal. SienekeOok gaat hij, in de week dat Nederland vol is van het Eurovisie Songfestival, op bezoek bij zangeres Sieneke. Elf jaar geleden was zij hoofdrolspeler in een live tv-drama: de verkiezing van de act die Nederland moest gaan vertegenwoordigen in Oslo. Jury-voorzitter Pierre Kartner kon geen beslissing te nemen. Songfestival: Dit waren de meest spraakmakende Nederlandse inzendingen (video) Bekijk deze video » Songfestival: bekijk overzicht Nederlandse acts, van Sieneke tot Duncan Laurence Bekijk deze video »
Uitzending :
Iedereen Had Het Erover gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Art Rooijakkers is terug met een nieuw seizoen van Iedereen Had Het Erover, waarin hij in gesprek met de mensen achter een aantal van de meest spraakmakende nieuwsgebeurtenissen van de afgelopen tijd. Elke woensdag om 21:30 uur op RTL 4.

Sneeuwbal
Art blikt met nabestaanden terug op die winterse dag in februari 2003 toen de 13-jarige Sedar Soares in Rotterdam werd vermoord, enkel vanwege het gooien van een sneeuwbal.

Sieneke
Ook gaat hij, in de week dat Nederland vol is van het Eurovisie Songfestival, op bezoek bij zangeres Sieneke. Elf jaar geleden was zij hoofdrolspeler in een live tv-drama: de verkiezing van de act die Nederland moest gaan vertegenwoordigen in Oslo. Jury-voorzitter Pierre Kartner kon geen beslissing te nemen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Iedereen had het erover

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Iedereen Had Het Erover gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier