Afterparty Songfestival: Grote telleurstelling door ontbreken Duncan Laurence

Afterparty Songfestival: Grote telleurstelling door ontbreken Duncan Laurence

Hieronder zie je een fragment uit de Songfestival Afterparty van Op1 van zondag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Afterparty Songfestival</em>: Grote telleurstelling door ontbreken <em>Duncan Laurence</em> Hieronder zie je een fragment uit de Songfestival Afterparty van Op1 van zondag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23mei terugkijken bij Gids.tv. Vanavond was de langverwachte finale van Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy. Het was één groot feest in Rotterdam en uiteindelijk ging Italië er met de winst vandoor. Helaas voor Duncan Laurence kon hij er vandaag niet live bij zijn, eerder deze week werd de zanger positief getest op het coronavirus. Richard Groenendijk vond het jammer dat Duncan niet live te zien was tijdens de finale. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. Bekijk ook Op1 gemist? Sietse Bakker over coronabesmetting Duncan Laurence: ''Dit is plan B'' Bekijk deze video » Zien: Duncan Laurence over afwezigheid Songfestival door corona en nieuwe single Bekijk deze video »
Songfestival :
Afterparty Songfestival: Grote telleurstelling door ontbreken Duncan Laurence

Vanavond was de langverwachte finale van Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy. Het was één groot feest in Rotterdam en uiteindelijk ging Italië er met de winst vandoor. Helaas voor Duncan Laurence kon hij er vandaag niet live bij zijn, eerder deze week werd de zanger positief getest op het coronavirus. Richard Groenendijk vond het jammer dat Duncan niet live te zien was tijdens de finale.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Afterparty Songfestival: Grote telleurstelling door ontbreken Duncan Laurence of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV