Zien: Rockband Måneskin wil dat het Songfestival in Rome gaat plaatsvinden

Zien: Rockband Måneskin wil dat het Songfestival in Rome gaat plaatsvinden

Het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy zit erop en de Italiaanse rockband Måneskin ging er met de winst vandoor. De euforie bij de rockband is compleet. Songfestivaldeskundige Aran Bade sprak de winnaars direct na afloop van de finale.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Rockband <em>Måneskin</em> wil dat het Songfestival in <em>Rome</em> gaat plaatsvinden Het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy zit erop en de Italiaanse rockband Måneskin ging er met de winst vandoor. De euforie bij de rockband is compleet. Songfestivaldeskundige Aran Bade sprak de winnaars direct na afloop van de finale. Tekst gaat verder onder de video. Songfestival naar RomeDe rockband kan de titel letterlijk in hun lerenbroek stoppen, één van de bandleden was namelijk direct na afloop van de show uit zijn broek gescheurd. De band laat aan RTL Boulevard weten dat het allemaal nog wat onwerkelijk is: "Onderdeel zijn van zo'n groot evenement betekent veel voor ons, het Songfestival komt naar Rome." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
TV :
Zien: Rockband Måneskin wil dat het Songfestival in Rome gaat plaatsvinden

Songfestival naar Rome
De rockband kan de titel letterlijk in hun lerenbroek stoppen, één van de bandleden was namelijk direct na afloop van de show uit zijn broek gescheurd. De band laat aan RTL Boulevard weten dat het allemaal nog wat onwerkelijk is: "Onderdeel zijn van zo'n groot evenement betekent veel voor ons, het Songfestival komt naar Rome."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rockband Måneskin wil dat het Songfestival in Rome gaat plaatsvinden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier