Jamai Loman over nierziekte: "Binnen 10 dagen kon ik niet meer lopen"

Jamai Loman over nierziekte: "Binnen 10 dagen kon ik niet meer lopen"

In het programma 'Onmogelijke Duetten' vertelt zanger Jamai Loman over zijn nierziekte. Hij onderging een check omdat hij een maand naar het buitenland zou gaan en werd gebeld dat zijn nieren niet meer werkten. Hierna ging zijn ziekte ontzettend snel, want binnen tien dagen kon hij niet meer lopen. Gelukkig heeft zijn zwager een nier afgestaan, waardoor hij ontzettend snel een niertransplantatie kon ondergaan.

<em>Jamai Loman</em> over nierziekte: &quot;Binnen 10 dagen kon ik niet meer lopen&quot; In het programma 'Onmogelijke Duetten' vertelt zanger Jamai Loman over zijn nierziekte. Hij onderging een check omdat hij een maand naar het buitenland zou gaan en werd gebeld dat zijn nieren niet meer werkten. Hierna ging zijn ziekte ontzettend snel, want binnen tien dagen kon hij niet meer lopen. Gelukkig heeft zijn zwager een nier afgestaan, waardoor hij ontzettend snel een niertransplantatie kon ondergaan. Bekijk het fragment uit Onmogelijke duetten hierboven. Onmogelijke duetten is elke zondag rond 21.35 uur te zien op SBS6. Bekijk ook Zien: Romy Monteiro zondag te zien in Onmogelijke Duetten: "Droom die uitkomt" Bekijk deze video » Zien: Rolf Sanchez in Onmogelijke Duetten: "Ik ga zo iets vets doen" Bekijk deze video »

Bekijk het fragment uit Onmogelijke duetten hierboven. Onmogelijke duetten is elke zondag rond 21.35 uur te zien op SBS6.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jamai Loman over nierziekte: "Binnen 10 dagen kon ik niet meer lopen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier