Bekijk eerste beelden: La Casa de Papel deel 5

Bekijk eerste beelden: La Casa de Papel deel 5

Ben je benieuwd hoe seizoen 4 van de populaire misdaadserie La Casa De Papel eraan toeging? Bekijk hier dan de serierecensie van dat seizoen.

Er komt helaas een einde aan de Spaanse misdaadserie La Case De Papel. Dat gebeurt echter niet voordat er eerst nog een memorabel seizoen in première gaat. Het vierde seizoen eindigde namelijk met een flinke cliffhanger. Nu is bekend geworden dat we Tokyo, Denver, Rio en de rest terugzien op 3 september wanneer volume 1 uitkomt en op 3 december wanneer volume 2 volgt.

Bekijk de eerste beelden van deel 5 van La Casa De Papel hieronder. La Casa De Papel is te bekijken via Netflix.

Bekijk eerste beelden: <em>La Casa de Papel deel 5</em> Ben je benieuwd hoe seizoen 4 van de populaire misdaadserie La Casa De Papel eraan toeging? Bekijk hier dan de serierecensie van dat seizoen. Er komt helaas een einde aan de Spaanse misdaadserie La Case De Papel. Dat gebeurt echter niet voordat er eerst nog een memorabel seizoen in première gaat. Het vierde seizoen eindigde namelijk met een flinke cliffhanger. Nu is bekend geworden dat we Tokyo, Denver, Rio en de rest terugzien op 3 september wanneer volume 1 uitkomt en op 3 december wanneer volume 2 volgt. Bekijk de eerste beelden van deel 5 van La Casa De Papel hieronder. La Casa De Papel is te bekijken via Netflix. Bekijk ook Netflix maakt releasedatum La Casa de Papel 4 bekend Bekijk deze video » Netflix in april: La Casa de Papel 4 en After Life seizoen 2 Bekijk deze video » Video: Klikbeet maakt Hollandse versie La Casa de Papel Bekijk deze video »
Kijktip :
Bekijk eerste beelden: La Casa de Papel deel 5


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden: La Casa de Papel deel 5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier