John van den Heuvel over zaak Lil' Kleine: "Ik denk dat jeugdzorg wel op huisbezoek gaat"

John van den Heuvel over zaak Lil' Kleine: "Ik denk dat jeugdzorg wel op huisbezoek gaat"

Lil' Kleine mag na de vermeende mishandeling van zijn vriendin Jamie Vaes op dit moment gaan en staan waar hij wil, dat maakt zijn advocaat Nienke Hoogervorst bekend. De zaak is geseponeerd. We zien dan ook dat hij alweer lekker vakantie aan het vieren is op het party-eiland Ibiza.

John van den Heuvel over zaak <em>Lil' Kleine</em>: &quot;Ik denk dat jeugdzorg wel op huisbezoek gaat&quot; Lil' Kleine mag na de vermeende mishandeling van zijn vriendin Jamie Vaes op dit moment gaan en staan waar hij wil, dat maakt zijn advocaat Nienke Hoogervorst bekend. De zaak is geseponeerd. We zien dan ook dat hij alweer lekker vakantie aan het vieren is op het party-eiland Ibiza. Oog van de naaldSinds afgelopen zondag staat de media er vol mee, het incident van Lil' Kleine en Jamie Vaes. Wat er nu precies gebeurd is, is nog onbekend, maar dat het uit de hand is gelopen, dat is zeker. John van den Heuvel praat je bij over de laatste updates: "Het ziet er naar uit dat hij door het oog van de naald kruipt, maar er is daar natuurlijk wel wat gebeurd." Daarnaast verwacht hij dat dit verhaal nog een staartje krijgt: "Ik denk dat jeugdzorg wel op huisbezoek gaat. Je denkt ook aan het kind", aldus de misdaadjournalist. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
John van den Heuvel over zaak Lil' Kleine: "Ik denk dat jeugdzorg wel op huisbezoek gaat"

Oog van de naald
Sinds afgelopen zondag staat de media er vol mee, het incident van Lil' Kleine en Jamie Vaes. Wat er nu precies gebeurd is, is nog onbekend, maar dat het uit de hand is gelopen, dat is zeker. John van den Heuvel praat je bij over de laatste updates: "Het ziet er naar uit dat hij door het oog van de naald kruipt, maar er is daar natuurlijk wel wat gebeurd." Daarnaast verwacht hij dat dit verhaal nog een staartje krijgt: "Ik denk dat jeugdzorg wel op huisbezoek gaat. Je denkt ook aan het kind", aldus de misdaadjournalist.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel over zaak Lil' Kleine: "Ik denk dat jeugdzorg wel op huisbezoek gaat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier