Zien: hoe gaat het nu met de deelnemers van Levenslang met dwang?

Zien: hoe gaat het nu met de deelnemers van Levenslang met dwang?

In deze laatste aflevering gaan ook de laatste vijf deelnemers thuis flink door met oefenen, uiteraard onder begeleiding van een therapeut. Een paar weken later komen de deelnemers en de therapeuten weer bij elkaar. Hoe is het met ze, nu ze niet meer 24/7 begeleiding en elkaar hebben? Ook zien ze de confronterende foto’s die presentator Jan Kooijman van ze heeft gemaakt. Dat zorgt voor ontroerende momenten bij de deelnemers.

Bekijk het fragment uit Levenslang met dwang? hieronder.

Levenslang met dwang? is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang? terugkijken bij Gids.tv.

Zien: hoe gaat het nu met de deelnemers van <em>Levenslang met dwang?</em> In deze laatste aflevering gaan ook de laatste vijf deelnemers thuis flink door met oefenen, uiteraard onder begeleiding van een therapeut. Een paar weken later komen de deelnemers en de therapeuten weer bij elkaar. Hoe is het met ze, nu ze niet meer 24/7 begeleiding en elkaar hebben? Ook zien ze de confronterende foto’s die presentator Jan Kooijman van ze heeft gemaakt. Dat zorgt voor ontroerende momenten bij de deelnemers. Bekijk het fragment uit Levenslang met dwang? hieronder. Levenslang met dwang? is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Levenslang met dwang? De stallen schoonmaken is voor Kate één grote exposure Bekijk deze video » Levenslang met Dwang?: Demi vermeed AED-apparaat dagelijks vanwege dwang Bekijk deze video »
TV :
Zien: hoe gaat het nu met de deelnemers van Levenslang met dwang?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: hoe gaat het nu met de deelnemers van Levenslang met dwang? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier