Zien: zo won de overleden Jimi Bellmartin (72) de eerste editie van The Voice Senior

Zien: zo won de overleden Jimi Bellmartin (72) de eerste editie van The Voice Senior

De allereerste winnaar van The Voice Senior Jimi Bellmartin is vanochtend overleden. Hij is 72 jaar geworden. In 2018 won de toen nog 69-jarige Jimi The Voice Senior. Hieronder zie je hoe dat ging.

Zien: zo won de overleden Jimi Bellmartin (72) de eerste editie van <em>The Voice Senior</em> De allereerste winnaar van The Voice Senior Jimi Bellmartin is vanochtend overleden. Hij is 72 jaar geworden. In 2018 won de toen nog 69-jarige Jimi The Voice Senior. Hieronder zie je hoe dat ging. RTL Late NightWe gaan even terug in de tijd, naar de tijd dat Twan Huys nog maar net zijn talkshow RTL Late Night presenteerde bij RTL4. De vrijdaguitzending stond in het teken van The Voice Senior en tijdens die uitzending werd de winnaar bekendgemaakt door presentatoren Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Jimi zelf, maar ook zijn coaches Gerard Joling en Gordon, waren door het dolle heen. Bekijk de video van RTL Late Night hierboven. Bekijk ook It Takes 2: Imanuelle en Jimi Bellmartin zingen Sweet Soul Music Bekijk deze video » Voice Senior-winnaar Jimi Bellmartin (72) overleden, bekijk hier zijn Blind Audition Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: zo won de overleden Jimi Bellmartin (72) de eerste editie van The Voice Senior

RTL Late Night
We gaan even terug in de tijd, naar de tijd dat Twan Huys nog maar net zijn talkshow RTL Late Night presenteerde bij RTL4. De vrijdaguitzending stond in het teken van The Voice Senior en tijdens die uitzending werd de winnaar bekendgemaakt door presentatoren Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Jimi zelf, maar ook zijn coaches Gerard Joling en Gordon, waren door het dolle heen.

Bekijk de video van RTL Late Night hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: zo won de overleden Jimi Bellmartin (72) de eerste editie van The Voice Senior of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier