Op1: Sigrid Kaag sprak met de Wit-Russische oppositieleider Svetlana Tichanovskaja

Op1: Sigrid Kaag sprak met de Wit-Russische oppositieleider Svetlana Tichanovskaja

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Sigrid Kaag sprak met de Wit-Russische oppositieleider Svetlana Tichanovskaja Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Demissionair minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag sprak vandaag met de Wit-Russische oppositieleider Svetlana Tichanovskaja. Bij Op1 vertelt Kaag wat ze hebben besproken. "Wij hebben toegezegd dat we haast willen maken, dat de sancties heel gericht zullen zijn. Dat ze diegene gaan raken die er toe doen in dat land. Svetlana Tichanovskaja is zaterdagavond (29 mei) te gast bij College Tour. De aflevering van College Tour met Svetlana Tichanovskaja is op zaterdag 29 mei om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Sigrid Kaag sprak met de Wit-Russische oppositieleider Svetlana Tichanovskaja

Demissionair minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag sprak vandaag met de Wit-Russische oppositieleider Svetlana Tichanovskaja. Bij Op1 vertelt Kaag wat ze hebben besproken. "Wij hebben toegezegd dat we haast willen maken, dat de sancties heel gericht zullen zijn. Dat ze diegene gaan raken die er toe doen in dat land. Svetlana Tichanovskaja is zaterdagavond (29 mei) te gast bij College Tour.

De aflevering van College Tour met Svetlana Tichanovskaja is op zaterdag 29 mei om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Sigrid Kaag sprak met de Wit-Russische oppositieleider Svetlana Tichanovskaja of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier