Lang Leve de Liefde: Vicky kraakt kledingkeuze Kevin

Lang Leve de Liefde: Vicky kraakt kledingkeuze Kevin

Over smaak valt te twisten en dat geldt natuurlijk ook voor kledingkeuze. Vicky steekt niet onder stoelen of banken dat ze niet echt blij wordt van wat haar date Kevin draagt: "Jouw kledingstijl zou ik niet kiezen bij een jongen. Als je op date gaat zou ik niet zo'n outfit aandoen."

'Wil jij het uitkiezen?'
Kevin reageert sportief, gaat zich omkleden maar kan het niet nalaten een sneer aan Vicky uit te delen: "Wil jij mijn kleren uikiezen of niet, straks?" Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Vicky kraakt kledingkeuze Kevin Over smaak valt te twisten en dat geldt natuurlijk ook voor kledingkeuze. Vicky steekt niet onder stoelen of banken dat ze niet echt blij wordt van wat haar date Kevin draagt: "Jouw kledingstijl zou ik niet kiezen bij een jongen. Als je op date gaat zou ik niet zo'n outfit aandoen." 'Wil jij het uitkiezen?'Kevin reageert sportief, gaat zich omkleden maar kan het niet nalaten een sneer aan Vicky uit te delen: "Wil jij mijn kleren uikiezen of niet, straks?" Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Steven heeft romantische verrassing voor Nicole Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Vicky kraakt kledingkeuze Kevin

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Vicky kraakt kledingkeuze Kevin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier