Bekijk eerste beelden Moordtieten: Dionne Slagter in tranen door heftig nieuws

Bekijk eerste beelden Moordtieten: Dionne Slagter in tranen door heftig nieuws

Vanavond (dinsdag 1 juni) zendt NPO 3 de documentaire Moordtieten uit. YouTuber Dionne Slager (bekend als OnneDi) doet onderzoek naar haar eigen borstimplantaten en komt tot een schokkende conclusie, waarna ze haar tranen niet kan bedwingen.

Lees verder onder de video.

Bekijk eerste beelden <em>Moordtieten</em>: Dionne Slagter in tranen door heftig nieuws Vanavond (dinsdag 1 juni) zendt NPO 3 de documentaire Moordtieten uit. YouTuber Dionne Slager (bekend als OnneDi) doet onderzoek naar haar eigen borstimplantaten en komt tot een schokkende conclusie, waarna ze haar tranen niet kan bedwingen. Lees verder onder de video. LekkenSiliconenimplantaten blijken levensgevaarlijk te zijn, want de siliconengel stroomt als gevolg van lekken soms door het hele lichaam. Na onderzoek blijkt dat ook de siliconen van Dionne lekken, maar wil ze die er wel uit halen? Ze heeft haar borsten in het verleden namelijk laten vergroten om haar vrouwelijke vormen te benadrukken: "Ik was het meisje met twee ruggen." Bekijk de trailer van Moordtieten hierboven. De documentaire Moordtieten is op dinsdag 1 juni om 20.25 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de hele documentaire Moordtieten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Schokkende nieuwe bevindingen over gevaren van borstimplantaten Bekijk deze video » Zien: Dionne Slagter maakt nieuwe documentaire over gevaren borstimplantaten Bekijk deze video »
TV :
Bekijk eerste beelden Moordtieten: Dionne Slagter in tranen door heftig nieuws

Lekken
Siliconenimplantaten blijken levensgevaarlijk te zijn, want de siliconengel stroomt als gevolg van lekken soms door het hele lichaam. Na onderzoek blijkt dat ook de siliconen van Dionne lekken, maar wil ze die er wel uit halen? Ze heeft haar borsten in het verleden namelijk laten vergroten om haar vrouwelijke vormen te benadrukken: "Ik was het meisje met twee ruggen."

Bekijk de trailer van Moordtieten hierboven.

De documentaire Moordtieten is op dinsdag 1 juni om 20.25 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de hele documentaire Moordtieten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden Moordtieten: Dionne Slagter in tranen door heftig nieuws of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV