Video: Chantal Janzen en Estavana Polman over trouwen en topsport

Video: Chantal Janzen en Estavana Polman over trouwen en topsport

Chantal Janzen en Estavana Polman proberen samen antwoord te geven op lastige dilemma's tijdens een nieuwe aflevering van &C. Estavana is naast professioneel handbalster ook de vriendin van Rafael van der Vaart, dat brengt natuurlijk een hoop media-aandacht met zich mee. Chantal vraagt naar eerste berichtje dat zij ontving van Rafael. ‘Wil je met me trouwen?’ luidde het bericht.

Bekijk de video van &C hieronder.

Video: <em>Chantal Janzen</em> en <em>Estavana Polman</em> over trouwen en topsport Chantal Janzen en Estavana Polman proberen samen antwoord te geven op lastige dilemma's tijdens een nieuwe aflevering van &C. Estavana is naast professioneel handbalster ook de vriendin van Rafael van der Vaart, dat brengt natuurlijk een hoop media-aandacht met zich mee. Chantal vraagt naar eerste berichtje dat zij ontving van Rafael. ‘Wil je met me trouwen?’ luidde het bericht. Bekijk de video van &C hieronder. Bekijk ook Hilarische video Chantal Janzen: zoontje quote internetgekkie de hele ochtend Bekijk deze video » Chantal Janzen nog aan het bijkomen van Songfestival: "We hebben 12 shows gedaan" Bekijk deze video »
Amusement :
Video: Chantal Janzen en Estavana Polman over trouwen en topsport


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Chantal Janzen en Estavana Polman over trouwen en topsport of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV