Zien: Beau bekijkt de boot die Nederland goud moet bezorgen in Tokio

Zien: Beau bekijkt de boot die Nederland goud moet bezorgen in Tokio

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 2 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 2 juni terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Beau</em> bekijkt de boot die Nederland goud moet bezorgen in Tokio Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 2 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 2 juni terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse roeiers zijn op jacht naar goud in Tokio en hebben hiervoor iets revolutionairs bedacht, namelijk 'Project Speed'. Het is een bijzondere boot met speciale motoren. Rond 16 juli reist het Olympisch team af naar Japan en dan wordt het duimen! Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Beau bekijkt de boot die Nederland goud moet bezorgen in Tokio

De Nederlandse roeiers zijn op jacht naar goud in Tokio en hebben hiervoor iets revolutionairs bedacht, namelijk 'Project Speed'. Het is een bijzondere boot met speciale motoren. Rond 16 juli reist het Olympisch team af naar Japan en dan wordt het duimen!

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Beau bekijkt de boot die Nederland goud moet bezorgen in Tokio of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier