Emotioneel moment in Steenrijk, Straatarm: "Eerste moederdag zonder mama"

Emotioneel moment in Steenrijk, Straatarm: "Eerste moederdag zonder mama"

In de aflevering van Steenrijk, Straatarm van gisteravond vond er een emotioneel moment plaats. Het rijke stel vond namelijk een memo waarin stond dat de dochters van de andere familie hun eerste moederdag vierden zonder mama. Dit riep een hoop emoties op bij het stel.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Emotioneel moment in <em>Steenrijk, Straatarm</em>: &quot;Eerste moederdag zonder mama&quot; In de aflevering van Steenrijk, Straatarm van gisteravond vond er een emotioneel moment plaats. Het rijke stel vond namelijk een memo waarin stond dat de dochters van de andere familie hun eerste moederdag vierden zonder mama. Dit riep een hoop emoties op bij het stel. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Koningsdag: Willem-Alexander en Máxima doen mee aan Steenrijk, Straatarm Bekijk deze video » Vanavond in Steenrijk, Straatarm: dochters dolblij met zwembad Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Emotioneel moment in Steenrijk, Straatarm: "Eerste moederdag zonder mama" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier