Bon Bini: Judeska in da house 5 juni opnieuw in de bioscoop te zien (video)

Bon Bini: Judeska in da house 5 juni opnieuw in de bioscoop te zien (video)

Jandino Asporaat die vaak te zien is als het typetje Judeska heeft dinsdag een teaser gedeeld van Bon Bini: Judeska in da house. De film zal opnieuw te zien zijn in de bioscopen. Jandino schrijft op Instagram: "Mini Movie Tournee gaat leuk zijn... Op 5 juni komen we uit in Nederland. Op 9 juni in België. En vanaf 10 juni draaien we op Curaçao, Bonaire en Aruba", aldus de enthousiaste Jandino. Bekijk de teaser van Bon Bini Judeska in da house hieronder.

<em>Bon Bini: Judeska in da house</em> 5 juni opnieuw in de bioscoop te zien (video) Jandino Asporaat die vaak te zien is als het typetje Judeska heeft dinsdag een teaser gedeeld van Bon Bini: Judeska in da house. De film zal opnieuw te zien zijn in de bioscopen. Jandino schrijft op Instagram: "Mini Movie Tournee gaat leuk zijn... Op 5 juni komen we uit in Nederland. Op 9 juni in België. En vanaf 10 juni draaien we op Curaçao, Bonaire en Aruba", aldus de enthousiaste Jandino. Bekijk de teaser van Bon Bini Judeska in da house hieronder. Bekijk ook Zien: Dino’s Bezorgservice van de buis vanwege te lage kijkcijfers Bekijk deze video » Flop Dino's Bezorgservice komt in juli terug op de buis Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bon Bini: Judeska in da house 5 juni opnieuw in de bioscoop te zien (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier