Terugkijken: Spanje - Nederland (EK hockey dames)

Terugkijken: Spanje - Nederland (EK hockey dames)

Bekijk hierboven de samenvatting van Spanje - Nederland via de NOS.

Van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni is het EK hockey voor zowel de mannen als de vrouwen. De NOS zendt alle duels van de Nederlandse ploegen plus de halve finales en finale live uit. Spanje - Nederland is te zien op NPO 3 en via bovenstaande livestream.

Lees hier het volledige programma van het EK hockey.

Het EK hockey voor mannen en vrouwen is van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni elke dag live te zien bij de NOS. Bekijk Spanje - Nederland via NPO 3 en bovenstaande livestream.

Terugkijken: <em>Spanje - Nederland</em> (EK hockey dames) Bekijk hierboven de samenvatting van Spanje - Nederland via de NOS. Van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni is het EK hockey voor zowel de mannen als de vrouwen. De NOS zendt alle duels van de Nederlandse ploegen plus de halve finales en finale live uit. Spanje - Nederland is te zien op NPO 3 en via bovenstaande livestream. Lees hier het volledige programma van het EK hockey. Het EK hockey voor mannen en vrouwen is van vrijdag 4 tot en met zondag 13 juni elke dag live te zien bij de NOS. Bekijk Spanje - Nederland via NPO 3 en bovenstaande livestream. Bekijk ook Samenvatting EK hockey: Nederland (mannen) wint van Frankrijk (3-0) Bekijk deze video » Samenvatting EK hockey: Nederland (vrouwen) winnen van Ierland (4-0) Bekijk deze video »
Livestream :
Terugkijken: Spanje - Nederland (EK hockey dames)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Spanje - Nederland (EK hockey dames) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier