Humberto gemist? Irene Schouten openhartig over heftige familiegebeurtenis

Humberto gemist? Irene Schouten openhartig over heftige familiegebeurtenis

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Simon en Irene Schouten, allebei topschaatsers, zijn maandagavond te zien in de documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen. Zij staan hierin echter niet centraal: de documentaire gaat vooral over de gezondheid van hun moeder, die een hersenbloeding heeft gehad. De Schoutens vertellen bij Humberto openhartig over deze gebeurtenis, hoe hun moeder daarvoor was en wat voor impact het had op het gezin.

<em>Humberto</em> gemist? Irene Schouten openhartig over heftige familiegebeurtenis Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Simon en Irene Schouten, allebei topschaatsers, zijn maandagavond te zien in de documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen. Zij staan hierin echter niet centraal: de documentaire gaat vooral over de gezondheid van hun moeder, die een hersenbloeding heeft gehad. De Schoutens vertellen bij Humberto openhartig over deze gebeurtenis, hoe hun moeder daarvoor was en wat voor impact het had op het gezin. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. De documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen is op maandag 7 juni om 19.50 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Het leven gaat niet altijd over tulpen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Irene Schouten openhartig over heftige familiegebeurtenis

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven.

De documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen is op maandag 7 juni om 19.50 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Het leven gaat niet altijd over tulpen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Irene Schouten openhartig over heftige familiegebeurtenis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier