Bekijk trailer docu Het leven gaat niet altijd over tulpen (maandag op NPO 2)

Bekijk trailer docu Het leven gaat niet altijd over tulpen (maandag op NPO 2)

Topschaatser Irene Schouten werd vorig jaar in één klap landelijk bekend door haar gouden medailles op de ploegenachtervolging en de 5000 meter bij het WK afstanden. Maandag is ze te zien in een documentaire, maar die draait hoofdzakelijk om haar moeder: Het leven gaat niet altijd over tulpen.

Lees verder onder de video.

Bekijk trailer docu <em>Het leven gaat niet altijd over tulpen</em> (maandag op NPO 2) Topschaatser Irene Schouten werd vorig jaar in één klap landelijk bekend door haar gouden medailles op de ploegenachtervolging en de 5000 meter bij het WK afstanden. Maandag is ze te zien in een documentaire, maar die draait hoofdzakelijk om haar moeder: Het leven gaat niet altijd over tulpen. Lees verder onder de video. HersenbloedingSchouten komt uit een succesvolle familie, die een groot internationaal tulpenbedrijf runt. Bovendien is haar broer Simon ook een succesvol langebaanschaatser. Enkele jaren geleden sloeg echter het noodlot toe: hun moeder kreeg een hersenbloeding en werd nooit meer de oude. Welke impact had die gebeurtenis op de familie Schouten, waar hard werken en hard trainen de norm was? Bekijk de trailer van Het leven gaat niet altijd over tulpen hierboven. De documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen is op maandag 7 juni om 19.50 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Het leven gaat niet altijd over tulpen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Irene Schouten had wereldtitel niet verwacht: "Begon met drie slechte rondjes" Bekijk deze video » Humberto gemist? Irene Schouten openhartig over heftige familiegebeurtenis Bekijk deze video »
TV :
Bekijk trailer docu Het leven gaat niet altijd over tulpen (maandag op NPO 2)

Hersenbloeding
Schouten komt uit een succesvolle familie, die een groot internationaal tulpenbedrijf runt. Bovendien is haar broer Simon ook een succesvol langebaanschaatser. Enkele jaren geleden sloeg echter het noodlot toe: hun moeder kreeg een hersenbloeding en werd nooit meer de oude. Welke impact had die gebeurtenis op de familie Schouten, waar hard werken en hard trainen de norm was?

Bekijk de trailer van Het leven gaat niet altijd over tulpen hierboven.

De documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen is op maandag 7 juni om 19.50 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Het leven gaat niet altijd over tulpen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer docu Het leven gaat niet altijd over tulpen (maandag op NPO 2) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier