Zien: Jan Kooijman kondigt terugkeer Puberruil aan, opgave is nu mogelijk

Zien: Jan Kooijman kondigt terugkeer Puberruil aan, opgave is nu mogelijk

Veel late twintigers van nu zullen het programma nog wel kennen: Puberruil. Een legendarisch programma van de publieke omroep, waarin de meest uiteenlopende tieners een tijdje van leven wisselden. Nu komt het programma weer terug op televisie, met Jan Kooijman als presentator, en opgave is nu mogelijk. Wanneer Puberruil weer te zien is, is nog niet bekend; zodra dit bekend is, lees je het op Gids.tv.

Bekijk de oproep van Jan Kooijman hieronder.

Zien: <em>Jan Kooijman</em> kondigt terugkeer <em>Puberruil</em> aan, opgave is nu mogelijk Veel late twintigers van nu zullen het programma nog wel kennen: Puberruil. Een legendarisch programma van de publieke omroep, waarin de meest uiteenlopende tieners een tijdje van leven wisselden. Nu komt het programma weer terug op televisie, met Jan Kooijman als presentator, en opgave is nu mogelijk. Wanneer Puberruil weer te zien is, is nog niet bekend; zodra dit bekend is, lees je het op Gids.tv. Bekijk de oproep van Jan Kooijman hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Jan Kooijman uit de kleren voor boekverfilming Daphne Deckers (video) Bekijk deze video » Jan Kooijman start nieuw seizoen van Hij is een Zij (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jan Kooijman kondigt terugkeer Puberruil aan, opgave is nu mogelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier