Familie Gillis: massa is kassa: Peter heeft iets te dikke buik voor strakke shirtjes

Familie Gillis: massa is kassa: Peter heeft iets te dikke buik voor strakke shirtjes

Maandagavond is in Familie Gillis: massa is kassa te zien hoe Peter Gillis samen met Nicol nieuwe kleren gaat kopen. Peter wil het liefst T-shirtjes en polo's kopen, maar misschien moet hij toch eens een overhemd overwegen... want de shirtjes zitten wel érg strak om zijn iets te dikke buik.

Bekijk de beelden uit Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Peter heeft iets te dikke buik voor strakke shirtjes Maandagavond is in Familie Gillis: massa is kassa te zien hoe Peter Gillis samen met Nicol nieuwe kleren gaat kopen. Peter wil het liefst T-shirtjes en polo's kopen, maar misschien moet hij toch eens een overhemd overwegen... want de shirtjes zitten wel érg strak om zijn iets te dikke buik. Bekijk de beelden uit Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: Peter wast zijn auto zelf, 'Voor de goedkopigheid' Bekijk deze video » Catastrofe in Familie Gillis: Massa is Kassa door sneeuwstorm: "Alles is ingestort" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: massa is kassa: Peter heeft iets te dikke buik voor strakke shirtjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier