Video: zonnepanelen zorgen voor grote brand in vrijstaand huis Gassel

Video: zonnepanelen zorgen voor grote brand in vrijstaand huis Gassel

In een vrijstaand huis in het buitengebied van het Brabantse dorp Gassel is een brand ontstaan. De vlammen sloegen uit het dak en de brandweer rukte groots uit. De oorzaak van de brand had waarschijnlijk te maken met de net geplaatsde zonnepanelen. 112 Vandaag spreekt met praktijkhoogleraar brandveiligheid Ruud van Herpen over de risico's van zonnepanelen in combinatie met brand: "Dit is zeker niet de grootste oorzaak, maar het voegt natuurlijk wel toe aan het brandrisico."

Bekijk de video van 112 Vandaag hieronder.

Video: <em>zonnepanelen</em> zorgen voor grote brand in vrijstaand huis <em>Gassel</em> In een vrijstaand huis in het buitengebied van het Brabantse dorp Gassel is een brand ontstaan. De vlammen sloegen uit het dak en de brandweer rukte groots uit. De oorzaak van de brand had waarschijnlijk te maken met de net geplaatsde zonnepanelen. 112 Vandaag spreekt met praktijkhoogleraar brandveiligheid Ruud van Herpen over de risico's van zonnepanelen in combinatie met brand: "Dit is zeker niet de grootste oorzaak, maar het voegt natuurlijk wel toe aan het brandrisico." Bekijk de video van 112 Vandaag hieronder. Bekijk ook Video: in 2050 moet heel Nederland aardgasvrij zijn, realistisch? Bekijk deze video » Oproep in EenVandaag: "Let op de zonnepanelen bij hevige sneeuwval" Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Zonnepanelen verstoren communicatie hulpdiensten Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: zonnepanelen zorgen voor grote brand in vrijstaand huis Gassel


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: zonnepanelen zorgen voor grote brand in vrijstaand huis Gassel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier