Trailer: The Man in the Iron Mask dinsdag te zien bij RTL 7

Trailer: The Man in the Iron Mask dinsdag te zien bij RTL 7

Met zijn dubbelrol in The Man in the Iron Mask krijgt Leonardo DiCaprio de kans te tonen dat hij meer in zijn mars heeft dan alleen de knappe jongen uithangen. Die kans grijpt hij met beide handen aan in deze film. Leo is te zien als de Franse Zonnekoning Lodewijk XIV én als de man met het ijzeren masker. Bekijk de trailer van The Man in the Iron Mask hieronder.

The Man in the Iron Mask is vanavond, zondag 8 juni, om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt The Man in the Iron Mask streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: <em>The Man in the Iron Mask</em> dinsdag te zien bij RTL 7 Met zijn dubbelrol in The Man in the Iron Mask krijgt Leonardo DiCaprio de kans te tonen dat hij meer in zijn mars heeft dan alleen de knappe jongen uithangen. Die kans grijpt hij met beide handen aan in deze film. Leo is te zien als de Franse Zonnekoning Lodewijk XIV én als de man met het ijzeren masker. Bekijk de trailer van The Man in the Iron Mask hieronder. The Man in the Iron Mask is vanavond, zondag 8 juni, om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt The Man in the Iron Mask streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Video: Anna Drijver en Elise Schaap opnieuw samen op Netflix te zien Bekijk deze video » Bekijk hier de officiële trailer van de film Le Dernier Mercenaire (Netflix) Bekijk deze video »
Film :
Trailer: The Man in the Iron Mask dinsdag te zien bij RTL 7


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: The Man in the Iron Mask dinsdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV