Humberto: ontstaan coronavirus steeds meer in twijfel getrokken, toch in laboratorium gemaakt?

Humberto: ontstaan coronavirus steeds meer in twijfel getrokken, toch in laboratorium gemaakt?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van dinsdag terugkijken bij Gids.tv.

Wetenschappers zijn steeds meer bezig met het onstaan van het coronavirus. Eerst ging men er vanuit dat het virus van dier op mens is overgegaan omdat dit de meest aannemelijke theorie bleek te zijn. Toch worden er sinds een maand steeds meer twijfels gezet bij deze denkwijze.

<em>Humberto</em>: ontstaan <em>coronavirus</em> steeds meer in twijfel getrokken, toch in <em>laboratorium</em> gemaakt? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van dinsdag terugkijken bij Gids.tv. Wetenschappers zijn steeds meer bezig met het onstaan van het coronavirus. Eerst ging men er vanuit dat het virus van dier op mens is overgegaan omdat dit de meest aannemelijke theorie bleek te zijn. Toch worden er sinds een maand steeds meer twijfels gezet bij deze denkwijze. Volgen van virologenMicrobioloog Rosanne Hertzberger trekt de theorie over het ontstaan van het coronavirus in twijfel: "In het begin hebben we de grote virologen gevolgd. Die pandemie en die grote uitbraken, springen bijna altijd over van dier naar mens, laten we dat onderzoeken." Het echte bewijs van het ontstaan van het coronavirus ontbreekt echter. Is het dan toch ontstaan in een laboratorium? Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: ontstaan coronavirus steeds meer in twijfel getrokken, toch in laboratorium gemaakt?

Volgen van virologen
Microbioloog Rosanne Hertzberger trekt de theorie over het ontstaan van het coronavirus in twijfel: "In het begin hebben we de grote virologen gevolgd. Die pandemie en die grote uitbraken, springen bijna altijd over van dier naar mens, laten we dat onderzoeken." Het echte bewijs van het ontstaan van het coronavirus ontbreekt echter. Is het dan toch ontstaan in een laboratorium?

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto: ontstaan coronavirus steeds meer in twijfel getrokken, toch in laboratorium gemaakt? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier