Ron Blaauw over winst Snackmasters: "We gaan winnende borrelnootje serveren"

Ron Blaauw over winst Snackmasters: "We gaan winnende borrelnootje serveren"

Het programma Snackmasters is gewonnen door topkok Ron Blaauw. In de finale, die afgelopen dinsdag (9 juni) werd uitgezonden, hebben we kunnen zien dat Blaauw het beste borrelnootje in elkaar kon zetten. Daar heeft hij een hoop moeite voor gedaan dus het zou zonde zijn als de expertise verloren zou gaan: "We gaan het borrelnootje bij de borrel serveren", aldus de topkok.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je de finale van Snackmasters gemist? Bekijk de hele uitzending van Snackmasters terug via Gids.tv.

Ron Blaauw over winst <em>Snackmasters</em>: &quot;We gaan winnende borrelnootje serveren&quot; Het programma Snackmasters is gewonnen door topkok Ron Blaauw. In de finale, die afgelopen dinsdag (9 juni) werd uitgezonden, hebben we kunnen zien dat Blaauw het beste borrelnootje in elkaar kon zetten. Daar heeft hij een hoop moeite voor gedaan dus het zou zonde zijn als de expertise verloren zou gaan: "We gaan het borrelnootje bij de borrel serveren", aldus de topkok. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je de finale van Snackmasters gemist? Bekijk de hele uitzending van Snackmasters terug via Gids.tv.
TV :
Ron Blaauw over winst Snackmasters: "We gaan winnende borrelnootje serveren"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ron Blaauw over winst Snackmasters: "We gaan winnende borrelnootje serveren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV