Vanavond in Op1: kunnen we voor deze zomer vakantieplannen maken?

Vanavond in Op1: kunnen we voor deze zomer vakantieplannen maken?

Vanavond is de presentatie van Op1 in handen van Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Verder zijn Jan Paternotte en Ab Osterhaus te gast om het te hebben over de gloednieuwe coronavariant, wordt er gepraat over de zomer en vakantieplannen met Jeanine Janssen, Frank Oostdam en Steven van der Heijden. Daniëlle Nijhuis en Ingrid Smit hebben het over hoe stalkers je leven kunnen bepalen en tot slot praten Henry Schut en Sjoerd van Ramshorst ons bij over het naderende EK voetbal.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: kunnen we voor deze zomer <em>vakantieplannen</em> maken? Vanavond is de presentatie van Op1 in handen van Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Verder zijn Jan Paternotte en Ab Osterhaus te gast om het te hebben over de gloednieuwe coronavariant, wordt er gepraat over de zomer en vakantieplannen met Jeanine Janssen, Frank Oostdam en Steven van der Heijden. Daniëlle Nijhuis en Ingrid Smit hebben het over hoe stalkers je leven kunnen bepalen en tot slot praten Henry Schut en Sjoerd van Ramshorst ons bij over het naderende EK voetbal. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jannine van den Berg in Op1 over undercoveroperatie: "Criminelen kochten massaal telefoons" Bekijk deze video » Op1 gemist? Menno de Bruyne dacht aan stoppen door verhuizen Tweede Kamer Bekijk deze video » Op1 gemist? Dochter Sandra over De Gert & Hermien story: "Hij was altijd met zichzelf bezig" Bekijk deze video »
Kijktip :
Vanavond in Op1: kunnen we voor deze zomer vakantieplannen maken?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: kunnen we voor deze zomer vakantieplannen maken? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV