Lang Leve de Liefde: "Weekendje weg met vrienden, dat gaat 'm niet worden!"

Lang Leve de Liefde: "Weekendje weg met vrienden, dat gaat 'm niet worden!"

<em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Weekendje weg met vrienden, dat gaat 'm niet worden!&quot; Parastoe (28) en Daryl (27) zijn aan elkaar gekoppeld in Lang Leve de Liefde. Het gesprek komt direct goed op gang als Daryl over zijn tweejarige zoontje begint. De sfeer lijkt dus best goed, maar toch zijn er ook verschillen tussen de twee. Zo zou Parastoe het niet zien zitten als Daryl met vrienden op vakantie zou gaan: "Nee schat, dat gaat 'm niet worden!" Oordeel zelf in bovenstaande video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Parastoe (28) en Daryl (27) zijn aan elkaar gekoppeld in Lang Leve de Liefde. Het gesprek komt direct goed op gang als Daryl over zijn tweejarige zoontje begint. De sfeer lijkt dus best goed, maar toch zijn er ook verschillen tussen de twee. Zo zou Parastoe het niet zien zitten als Daryl met vrienden op vakantie zou gaan: "Nee schat, dat gaat 'm niet worden!" Oordeel zelf in bovenstaande video.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: "Weekendje weg met vrienden, dat gaat 'm niet worden!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier