Rotterdammers over supermarkt-explosie aan de Groene Hilledijk: "Meer aan de hand"

Rotterdammers over supermarkt-explosie aan de Groene Hilledijk: "Meer aan de hand"

Bij een supermarkt aan de Groene Hilledijk in Rotterdam-Zuid heeft in de nacht van woensdag op donderdag een explosie plaatsgevonden. De gevel van de supermarkt schade op, maar er raakte niemand gewond. Een buurtbewoner stelt dat de aanslagen het gevolg zijn van het gebrek aan beveiliging: "Vroeger was er beveiliging en nu plotseling is die beveiliging verdwenen en dan zie je het", vertelt hij.

Meer aan de hand
"Ik heb liever dat de beveiliging weer terug komt", voegt hij eraan toe. Iemand anders zegt dat er meer aan de hand is. Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video met meerdere Rotterdammers aan het woord over de explosie.

Rotterdammers over supermarkt-explosie aan de <em>Groene Hilledijk</em>: &quot;Meer aan de hand&quot; Bij een supermarkt aan de Groene Hilledijk in Rotterdam-Zuid heeft in de nacht van woensdag op donderdag een explosie plaatsgevonden. De gevel van de supermarkt schade op, maar er raakte niemand gewond. Een buurtbewoner stelt dat de aanslagen het gevolg zijn van het gebrek aan beveiliging: "Vroeger was er beveiliging en nu plotseling is die beveiliging verdwenen en dan zie je het", vertelt hij. Meer aan de hand"Ik heb liever dat de beveiliging weer terug komt", voegt hij eraan toe. Iemand anders zegt dat er meer aan de hand is. Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video met meerdere Rotterdammers aan het woord over de explosie. Bekijk ook Opsporing Verzocht: 16-jarig meisje bedreigd met vuurwapen door overvaller Amsterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overvaller vraagt om 'slof' in Albert Heijn Vaassen Bekijk deze video »
Nieuws :
Rotterdammers over supermarkt-explosie aan de Groene Hilledijk: "Meer aan de hand"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rotterdammers over supermarkt-explosie aan de Groene Hilledijk: "Meer aan de hand" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier