Bekijk zomervlog van Jade Anna en Gio: "Voor het eerst samen op vakantie"

Bekijk zomervlog van Jade Anna en Gio: "Voor het eerst samen op vakantie"

Lees meer over de beste vlogs van deze week op Gids.tv.

Jade Anna gaat samen met Gio voor het eerst op vakantie. Ze legt alles van de eerste paar dagen vast in haar vlog. Jade maakt video's over onder meer make-up, kleding en vlogs. En nu dus ook vakantievlogs. Wil je in de vakantiestemming komen? Bekijk hieronder de leuke beelden die Jade deelt.

Bekijk zomervlog van <em>Jade Anna</em> en <em>Gio</em>: &quot;Voor het eerst samen op vakantie&quot; Lees meer over de beste vlogs van deze week op Gids.tv. Jade Anna gaat samen met Gio voor het eerst op vakantie. Ze legt alles van de eerste paar dagen vast in haar vlog. Jade maakt video's over onder meer make-up, kleding en vlogs. En nu dus ook vakantievlogs. Wil je in de vakantiestemming komen? Bekijk hieronder de leuke beelden die Jade deelt. Bekijk ook Bekijk eerste beelden van Nienke Plas en haar twee zoontjes: "Korte nachten" Bekijk deze video » Video: krijgt Sylvie Meis een baby van Niclas? Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk zomervlog van Jade Anna en Gio: "Voor het eerst samen op vakantie"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk zomervlog van Jade Anna en Gio: "Voor het eerst samen op vakantie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier