Alleenstaande vader in tranen om zoon aan bediening van attractie (Steenrijk, Straatarm)

Alleenstaande vader in tranen om zoon aan bediening van attractie (Steenrijk, Straatarm)

In de aflevering van Steenrijk, Straatarm van gisteren (9 juni) werd een jongen gepest om zijn kleding. Dezelfde jongen beleeft op de kermis de beste dag van zijn leven: "Wat een mooie dag is dit voor mij. Ik heb een attractie bediend! Dit was voor mij de beste ervaring in mijn leven", aldus de blije jongen. Zijn vader werd er emotioneel van: "Ik doe alles voor mijn twee schatjes. Ik wil ze alles geven." Bekijk het frament hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Alleenstaande vader in <em>tranen</em> om zoon aan bediening van <em>attractie</em> (<em>Steenrijk, Straatarm</em>) In de aflevering van Steenrijk, Straatarm van gisteren (9 juni) werd een jongen gepest om zijn kleding. Dezelfde jongen beleeft op de kermis de beste dag van zijn leven: "Wat een mooie dag is dit voor mij. Ik heb een attractie bediend! Dit was voor mij de beste ervaring in mijn leven", aldus de blije jongen. Zijn vader werd er emotioneel van: "Ik doe alles voor mijn twee schatjes. Ik wil ze alles geven." Bekijk het frament hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: Moeder in tranen om middagje paardrijden met kinderen Bekijk deze video » Jongen in Streenrijk, straatarm wordt gepest om kleding: "Heb je alweer dat aan?" Bekijk deze video »
TV :
Alleenstaande vader in tranen om zoon aan bediening van attractie (Steenrijk, Straatarm)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Alleenstaande vader in tranen om zoon aan bediening van attractie (Steenrijk, Straatarm) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV