Vlog-stel Gio en Jade Anna geniet van vakantie in prachtige villa

Vlog-stel Gio en Jade Anna geniet van vakantie in prachtige villa

Lees meer over de beste vlogs van deze week op Gids.tv.

Giovanni probeert het publiek op YouTube te entertainen met video's. Gio deelt verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vindt hij het leukste om te doen. Daarom deelt Gio een nieuwe vakantievlog. In de eerste video zie je zijn perspectief van de vlogs van Jade Anna (zijn vriendin). Ook laat hij andere beelden zien waardoor je nog meer het idee hebt dat je ook op vakantie bent.

Vlog-stel <em>Gio</em> en <em>Jade Anna</em> geniet van vakantie in <em>prachtige villa</em> Lees meer over de beste vlogs van deze week op Gids.tv. Giovanni probeert het publiek op YouTube te entertainen met video's. Gio deelt verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vindt hij het leukste om te doen. Daarom deelt Gio een nieuwe vakantievlog. In de eerste video zie je zijn perspectief van de vlogs van Jade Anna (zijn vriendin). Ook laat hij andere beelden zien waardoor je nog meer het idee hebt dat je ook op vakantie bent. Bekijk ook Bekijk eerste beelden van Nienke Plas en haar twee zoontjes: "Korte nachten" Bekijk deze video » Vlogger Laura Brijde deelt 10 dagen lang een video vanaf Mallorca Bekijk deze video »
Entertainment :
Vlog-stel Gio en Jade Anna geniet van vakantie in prachtige villa


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vlog-stel Gio en Jade Anna geniet van vakantie in prachtige villa of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier