Detective HIP gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detective HIP gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Detective HIP

Detective HIP gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond zendt NPO 3 de komische Franse serie Detective HIP uit. Elke vrijdag zijn vanaf 22:20 uur dubbele afleveringen te zien. SchoonmaaksterDe serie gaat over de hoogbegaafde Morgane Alvaro die al jaren als schoonmaakster op een politiebureau in Lille werkt. MoordOnbedoeld raakt ze betrokken bij het onderzoek naar de moord op Antoine Levasseur, die in zijn woning om het leven is gebracht. Rechercheur Adam Karadec heeft zo zijn vermoedens, maar kan die niet onderbouwen met bewijs. VoorwaardeNa Morganes hulp krijgt ze een aanbod om als consultant aan de slag te gaan. Dat wil ze op één voorwaarde: dat de politie het onderzoek naar haar verdwenen vriend heropent. Bekijk hier de officiële trailer van de film Le Dernier Mercenaire (Netflix) Bekijk deze video » Bekijk de officiële trailer: Sex/Life vanaf 25 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de officiële trailer: Wolfgang vanaf 25 juni op DisneyPlus Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond zendt NPO 3 de komische Franse serie Detective HIP uit. Elke vrijdag zijn vanaf 22:20 uur dubbele afleveringen te zien.

Schoonmaakster
De serie gaat over de hoogbegaafde Morgane Alvaro die al jaren als schoonmaakster op een politiebureau in Lille werkt.

Moord
Onbedoeld raakt ze betrokken bij het onderzoek naar de moord op Antoine Levasseur, die in zijn woning om het leven is gebracht. Rechercheur Adam Karadec heeft zo zijn vermoedens, maar kan die niet onderbouwen met bewijs.

Voorwaarde
Na Morganes hulp krijgt ze een aanbod om als consultant aan de slag te gaan. Dat wil ze op één voorwaarde: dat de politie het onderzoek naar haar verdwenen vriend heropent.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Detective HIP gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier