Video: Angela de Jong in shock door ontslag Fidan en Renze bij De Vooravond

Video: Angela de Jong in shock door ontslag Fidan en Renze bij De Vooravond

Angela de Jong is, net als Frank Evenblij, geschrokken van het ontslag van Renze Klamer en Fidan Ekiz bij De Vooravond: "Dat zij moesten vertrekken zag ik echt totaal niet aankomen. Daar was ik echt ook wel even door in shock gisterenavond, vooral ook de hardheid en de wreedheid van hoe het gaat."

'Werden ze geremd?'
Wel is de tv-columniste van mening dat afgelopen seizoen niet het beste van de twee presentatoren was: "Het lijkt alsof ze een beetje geremd worden ook, om hun mening niet meer te mogen geven. En de interviews en de onderwerpen waren nou ook niet echt heel broekscheurend spannend of spraakmakend." Bekijk de video van NPO Radio 1 hieronder.

Video: Angela de Jong in shock door ontslag Fidan en Renze bij <em>De Vooravond</em> Angela de Jong is, net als Frank Evenblij, geschrokken van het ontslag van Renze Klamer en Fidan Ekiz bij De Vooravond: "Dat zij moesten vertrekken zag ik echt totaal niet aankomen. Daar was ik echt ook wel even door in shock gisterenavond, vooral ook de hardheid en de wreedheid van hoe het gaat." 'Werden ze geremd?'Wel is de tv-columniste van mening dat afgelopen seizoen niet het beste van de twee presentatoren was: "Het lijkt alsof ze een beetje geremd worden ook, om hun mening niet meer te mogen geven. En de interviews en de onderwerpen waren nou ook niet echt heel broekscheurend spannend of spraakmakend." Bekijk de video van NPO Radio 1 hieronder. Bekijk ook Humberto: Frank Evenblij reageert op Vooravond-ontslag Fidan Ekiz & Renze Klamer Bekijk deze video »
TV :
Video: Angela de Jong in shock door ontslag Fidan en Renze bij De Vooravond


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Angela de Jong in shock door ontslag Fidan en Renze bij De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier