Hart van Nederland: Turkse voetbalfans in Haaksbergen tellen af tot EK-aftrap

Hart van Nederland: Turkse voetbalfans in Haaksbergen tellen af tot EK-aftrap

<em>Hart van Nederland</em>: Turkse voetbalfans in Haaksbergen tellen af tot EK-aftrap Nog maar een paar uur te gaan en dan is de start van het Europees Kampioenschap voetbal een feit. Precies om 21.00 uur trapt Italië in Rome af tegen het Turkse nationale team en dat zorgt voor hoogspanning in Haaksbergen en omgeving. "We gaan winnen!" Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Hugo de Jonge: "Ik heb allerlei ideeën over memo Pieter Omtzigt" (video) Bekijk deze video » CDA-rel: Wopke Hoekstra over ophef Pieter Omtzigt (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: parachutist raakt gewond tijdens mislukte landing bij vliegveld Teuge Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nog maar een paar uur te gaan en dan is de start van het Europees Kampioenschap voetbal een feit. Precies om 21.00 uur trapt Italië in Rome af tegen het Turkse nationale team en dat zorgt voor hoogspanning in Haaksbergen en omgeving. "We gaan winnen!"

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Turkse voetbalfans in Haaksbergen tellen af tot EK-aftrap of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier