De Oranjezomer gemist? Wim Kieft klaar met voorbeschouwingen

De Oranjezomer gemist? Wim Kieft klaar met voorbeschouwingen

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? <em>Wim Kieft</em> klaar met voorbeschouwingen Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Wim Kieft is een beetje klaar met de voorbeschouwingen, hij wordt er moe van. "Ik vond het hoogtepunt vandaag in De Telegraaf Dirk Kuyt", aldus Kieft. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wim Kieft is een beetje klaar met de voorbeschouwingen, hij wordt er moe van. "Ik vond het hoogtepunt vandaag in De Telegraaf Dirk Kuyt", aldus Kieft.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Wim Kieft klaar met voorbeschouwingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier