Mona Keijzer in Humberto over Pieter Omtzigt: "Had gehoopt dat hij wat meer rust zou nemen"

Mona Keijzer in Humberto over Pieter Omtzigt: "Had gehoopt dat hij wat meer rust zou nemen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv.

Mona Keijzer in <em>Humberto</em> over <em>Pieter Omtzigt</em>: &quot;Had gehoopt dat hij wat meer rust zou nemen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv. Mona Keijzer is prominent lid van CDA en met alles wat er nu speelt is Humberto benieuwd wat het lid van de Tweede Kamer nu vindt van het Pieter Omtzigt-verhaal. "Ik vind het niet echt aan mij om hier commentaar op te leveren." Toch zou keijzer graag willen dat Omtzigt weer gezond terugkomt: "Ik had gehoopt dat hij wat meer rust zou nemen." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mona Keijzer in Humberto over Pieter Omtzigt: "Had gehoopt dat hij wat meer rust zou nemen"

Mona Keijzer is prominent lid van CDA en met alles wat er nu speelt is Humberto benieuwd wat het lid van de Tweede Kamer nu vindt van het Pieter Omtzigt-verhaal. "Ik vind het niet echt aan mij om hier commentaar op te leveren." Toch zou keijzer graag willen dat Omtzigt weer gezond terugkomt: "Ik had gehoopt dat hij wat meer rust zou nemen."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mona Keijzer in Humberto over Pieter Omtzigt: "Had gehoopt dat hij wat meer rust zou nemen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier