Video: Frank de Boer ziet vliegtuig met tips van oranjefans tijdens training

Video: Frank de Boer ziet vliegtuig met tips van oranjefans tijdens training

UPDATE: Het vlietuig blijkt een stunt te zijn van De Oranjezomer, het programma van de mannen van VI.

Tijdens de laatste training voor het EK, ziet bondscoach Frank de Boer een vliegtuig overvliegen met een aantal tips voor de coach. Achter het vliegtuig staat: "Frank gewoon 4-3-3!" Hij is er echter niet helemaal van onder de indruk.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

Video: <em>Frank de Boer</em> ziet vliegtuig met tips van <em>oranjefans</em> tijdens training UPDATE: Het vlietuig blijkt een stunt te zijn van De Oranjezomer, het programma van de mannen van VI. Tijdens de laatste training voor het EK, ziet bondscoach Frank de Boer een vliegtuig overvliegen met een aantal tips voor de coach. Achter het vliegtuig staat: "Frank gewoon 4-3-3!" Hij is er echter niet helemaal van onder de indruk. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk en lees hier alle aankondigingen, samenvattingen, livestreams en Oranjefragmenten van het EK voetbal. Bekijk ook Zien: oranjefans hebben speciale boodschap voor Frank de Boer Bekijk deze video » Frank de Boer maakt in persconferentie bekend welke keeper speelt tijdens EK Bekijk deze video » Video: Frank de Boer reageert op actie vliegtuig: "Bedankt voor de tip, het blijft 3-5-2" Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk en lees hier alle aankondigingen, samenvattingen, livestreams en Oranjefragmenten van het EK voetbal.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Frank de Boer ziet vliegtuig met tips van oranjefans tijdens training of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier