Video: 12-jarige Ilyas verdient zakcentje met werk als tuinman

Video: 12-jarige Ilyas verdient zakcentje met werk als tuinman

12-jarige Ilyas verdient een zakcentje met het werken in de tuin. Een tevreden klant van de jonge tuinman heeft een post geplaatst over de werkzaamheden van Ilyas en die is viral gegaan. Zo ontving de tuinman berichten van mensen die ook wel een klusje voor hem hadden. Ilyas spaart voor een elektrische step, maar wil eigenlijk nog wel meer verdienen.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: 12-jarige <em>Ilyas</em> verdient zakcentje met werk als <em>tuinman</em> 12-jarige Ilyas verdient een zakcentje met het werken in de tuin. Een tevreden klant van de jonge tuinman heeft een post geplaatst over de werkzaamheden van Ilyas en die is viral gegaan. Zo ontving de tuinman berichten van mensen die ook wel een klusje voor hem hadden. Ilyas spaart voor een elektrische step, maar wil eigenlijk nog wel meer verdienen. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Boer Tom over laatste opnamedag voor Eigen Huis & Tuin: 'Jammer dat het stopt' Bekijk deze video » Redt Marieke Elsinga Eigen huis & tuin? Bekijk haar imitatie van Rob Verlinden Bekijk deze video » Droevig nieuws: Rob Verlinden heeft longaandoening en is blind aan één oog Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: 12-jarige Ilyas verdient zakcentje met werk als tuinman


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: 12-jarige Ilyas verdient zakcentje met werk als tuinman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier