De Oranjezomer gemist? Johan Derksen snapt niets van Willem Engel: "Onbeschaafde vlegel"

De Oranjezomer gemist? Johan Derksen snapt niets van Willem Engel: "Onbeschaafde vlegel"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van . Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Johan Derksen snapt niets van <em>Willem Engel</em>: &quot;Onbeschaafde vlegel&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van . Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. ] Johan Derksen is niet te spreken over de reactie van Willem Engel op de gebeurtenissen in de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland: "Ik kijk er intussen niet meer van op. Een onbeschaafdere vlegel dan deze mislukte dansleraar bestaat er niet." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.
]

Johan Derksen is niet te spreken over de reactie van Willem Engel op de gebeurtenissen in de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland: "Ik kijk er intussen niet meer van op. Een onbeschaafdere vlegel dan deze mislukte dansleraar bestaat er niet."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Johan Derksen snapt niets van Willem Engel: "Onbeschaafde vlegel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier