Video: Haagse wijk Laakkwartier onrustig na overwinning Oranje

Video: Haagse wijk Laakkwartier onrustig na overwinning Oranje

Bewonders van de Haagse wijk Laakkwartier vonden de overwinning van het Nederlands Elftal op Oekraïne een uitstekende reden om de straat op te gaan en daar de nodige onrust te veroorzaken. Er werden flink wat brandjes veroorzaakt en er werd gegooid met zwaar vuurwerk, waarna de politie geen andere mogelijkheid had dan hard in te grijpen. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: Haagse wijk <em>Laakkwartier</em> onrustig na overwinning Oranje Bewonders van de Haagse wijk Laakkwartier vonden de overwinning van het Nederlands Elftal op Oekraïne een uitstekende reden om de straat op te gaan en daar de nodige onrust te veroorzaken. Er werden flink wat brandjes veroorzaakt en er werd gegooid met zwaar vuurwerk, waarna de politie geen andere mogelijkheid had dan hard in te grijpen. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook De Oranjezomer: René van der Gijp analyseert Nederland - Oekraïne Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Haagse wijk Laakkwartier onrustig na overwinning Oranje


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Haagse wijk Laakkwartier onrustig na overwinning Oranje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier