Video: kinderen over wedstrijd Oranje: "Had er wel wat meer van verwacht"

Video: kinderen over wedstrijd Oranje: "Had er wel wat meer van verwacht"

De eerste EK-wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Oekraïne pakte goed uit. Nederland won de wedstrijd met 3-2 in de Johan Cruijff Arena. Bij de Sterrenschool in Zevenaar kunnen de kinderen hun geluk niet op, maar ze zijn wel kritisch: "Ik had misschien wel wat meer van Oranje verwacht, maar ze hebben gewonnen."

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: <em>kinderen</em> over wedstrijd <em>Oranje</em>: &quot;Had er wel wat meer van verwacht&quot; De eerste EK-wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Oekraïne pakte goed uit. Nederland won de wedstrijd met 3-2 in de Johan Cruijff Arena. Bij de Sterrenschool in Zevenaar kunnen de kinderen hun geluk niet op, maar ze zijn wel kritisch: "Ik had misschien wel wat meer van Oranje verwacht, maar ze hebben gewonnen." Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: onrustig in Den Haag na zege Oranje: "Zo is het nou eenmaal in Den Haag, dat hoort" Bekijk deze video » Leco van Zadelhoff in RTL Boulevard over kapsel Nathan Aké: "Ruud Gullit flashback" Bekijk deze video » Video: speelt Matthijs de Ligt in wedstrijd tegen Oostenrijk? Bekijk deze video »
TV :
Video: kinderen over wedstrijd Oranje: "Had er wel wat meer van verwacht"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: kinderen over wedstrijd Oranje: "Had er wel wat meer van verwacht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier