De Oranjezomer: René van der Gijp adviseert PSV om Dumfries direct te verkopen

De Oranjezomer: René van der Gijp adviseert PSV om Dumfries direct te verkopen

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

De Oranjezomer: René van der Gijp adviseert PSV om Dumfries direct te verkopen Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp adviseert PSV om Dumfries direct te verkopen: "Dumfries speelde zijn beste wedstrijd ooit. (...) Hij had er gewoon drie kunnen maken." Van der Gijp denkt dat als er 37,5 miljoen wordt geboden, PSV ja moet zeggen: "Direct doen!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp adviseert PSV om Dumfries direct te verkopen: "Dumfries speelde zijn beste wedstrijd ooit. (...) Hij had er gewoon drie kunnen maken." Van der Gijp denkt dat als er 37,5 miljoen wordt geboden, PSV ja moet zeggen: "Direct doen!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: René van der Gijp adviseert PSV om Dumfries direct te verkopen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier