De heren van De Oranjezomer lachen om bizarre video Hans Teeuwen

De heren van De Oranjezomer lachen om bizarre video Hans Teeuwen

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

De heren van <em>De Oranjezomer</em> lachen om bizarre video Hans Teeuwen Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. De heren van De Oranjezomer zijn fan van Hans Teeuwen. Ook van zijn nieuwe video: "We zenden dit gewoon uit." Johan Derksen: "Zou zijn vrouw niet gewoon af ten toe de dokter voor hem bellen?" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren van De Oranjezomer zijn fan van Hans Teeuwen. Ook van zijn nieuwe video: "We zenden dit gewoon uit." Johan Derksen: "Zou zijn vrouw niet gewoon af ten toe de dokter voor hem bellen?"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De heren van De Oranjezomer lachen om bizarre video Hans Teeuwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier