Johan Derksen rookt tijdens opening De Oranjezomer: "Er zijn mensen in paniek nu"

Johan Derksen rookt tijdens opening De Oranjezomer: "Er zijn mensen in paniek nu"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

Een bijzondere opening vanavond van de late uitzending van De Oranjezomer. Wilfred Genee en Johan Derksen lijken te laat te zijn en Johan Derksen is nog aan het roken.

Lees verder onder de video

Johan Derksen rookt tijdens opening <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Er zijn mensen in paniek nu&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. Een bijzondere opening vanavond van de late uitzending van De Oranjezomer. Wilfred Genee en Johan Derksen lijken te laat te zijn en Johan Derksen is nog aan het roken. Lees verder onder de video "Roken mag toch buiten?"De beide heren kwamen snel aangelopen om toch de opening te verzorgen vanaf het bankje, zoals elke uitzending. Ze kletsen wat, todat Wilfred Genee zegt: "Je weet dat je op tv zit te roken?" Derksen: "Dat mag toch buiten?" Volgens Genee zijn de mensen achter de schermen toch wel in paniek vanwege het gedrag van Johan. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Roken mag toch buiten?"
De beide heren kwamen snel aangelopen om toch de opening te verzorgen vanaf het bankje, zoals elke uitzending. Ze kletsen wat, todat Wilfred Genee zegt: "Je weet dat je op tv zit te roken?" Derksen: "Dat mag toch buiten?" Volgens Genee zijn de mensen achter de schermen toch wel in paniek vanwege het gedrag van Johan.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen rookt tijdens opening De Oranjezomer: "Er zijn mensen in paniek nu" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier