Vooruitblik op de tweede Oranje-wedstrijd: "Oostenrijk is een lastige tegenspeler"

Vooruitblik op de tweede Oranje-wedstrijd: "Oostenrijk is een lastige tegenspeler"

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

Hoe denken Carrie en Evert ten Napel dat Oranje het gaat doen tegen Oostenrijk op donderdag 17 juni 2021? Naast de wedstrijd van Oranje spelen Frankrijk en Duitsland tegen elkaar op dinsdag 15 juni. Een belangrijke wedstrijd voor Evert ten Napel waarbij zijn vrouw één taak heeft: "Ze moet d'r mond houden." Bekijk het Tijd voor MAX-fragment hieronder.

Vooruitblik op de tweede Oranje-wedstrijd: "Oostenrijk is een lastige tegenspeler" Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Hoe denken Carrie en Evert ten Napel dat Oranje het gaat doen tegen Oostenrijk op donderdag 17 juni 2021? Naast de wedstrijd van Oranje spelen Frankrijk en Duitsland tegen elkaar op dinsdag 15 juni. Een belangrijke wedstrijd voor Evert ten Napel waarbij zijn vrouw één taak heeft: "Ze moet d'r mond houden." Bekijk het Tijd voor MAX-fragment hieronder. Bekijk ook Aad de Mos tempert verwachtingen EK: "De grote jongens moeten nog beginnen" Bekijk deze video » 10% van Nederland denkt dat Oranje er na de groepsfase uitligt (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Sport :
Vooruitblik op de tweede Oranje-wedstrijd: "Oostenrijk is een lastige tegenspeler"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vooruitblik op de tweede Oranje-wedstrijd: "Oostenrijk is een lastige tegenspeler" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier