Zien: Amsterdamse woonbootbewoners woedend na verdubbeling woonlasten

Zien: Amsterdamse woonbootbewoners woedend na verdubbeling woonlasten

Het is weer een mooi staaltje plukken van de gewone man in Amsterdam: de hoofdstedelijke woonbooteigenaren moeten in 2021 twee keer zoveel liggeldbelasting betalen in vergelijking met twee jaar geleden. Hier zijn de woonbootbewoners uiteraard niet blij mee en Slijptol zocht ze op.

Bekijk de video van Powned hieronder.

Zien: <em>Amsterdamse woonbootbewoners</em> woedend na verdubbeling woonlasten Het is weer een mooi staaltje plukken van de gewone man in Amsterdam: de hoofdstedelijke woonbooteigenaren moeten in 2021 twee keer zoveel liggeldbelasting betalen in vergelijking met twee jaar geleden. Hier zijn de woonbootbewoners uiteraard niet blij mee en Slijptol zocht ze op. Bekijk de video van Powned hieronder. Bekijk ook Aad de Mos tempert verwachtingen EK: "De grote jongens moeten nog beginnen" Bekijk deze video » Stunten met alcoholprijzen wordt verboden: "Bier is voor de elite" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Amsterdamse woonbootbewoners woedend na verdubbeling woonlasten


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Amsterdamse woonbootbewoners woedend na verdubbeling woonlasten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier