Zien: Arne Slot gaat ervan uit dat Steven Berghuis bij Feyenoord blijft

Zien: Arne Slot gaat ervan uit dat Steven Berghuis bij Feyenoord blijft

Arne Slot staat aan de vooravond van zijn hoofdtrainerschap bij Feyenoord. Komende week staat Arne voor het eerst met zijn nieuwe ploeg op het trainginsveld in Rotterdam en daar kijkt Slot natuurlijk enorm naar uit. Vandaag beleefde hij zijn eerste grote persmoment als coach van Feyenoord.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Arne Slot</em> gaat ervan uit dat <em>Steven Berghuis</em> bij Feyenoord blijft Arne Slot staat aan de vooravond van zijn hoofdtrainerschap bij Feyenoord. Komende week staat Arne voor het eerst met zijn nieuwe ploeg op het trainginsveld in Rotterdam en daar kijkt Slot natuurlijk enorm naar uit. Vandaag beleefde hij zijn eerste grote persmoment als coach van Feyenoord. Tekst gaat verder onder de video. Berghuis blijft in RotterdamArne Slot maakt er geen geheim van dat hij hoopt dat Berghuis nog één jaartje blijft in Rotterdam: "Hij is één van de spelers waar ik een gesprek mee heb gehad, uiteraard hoop ik dat Steven blijft en daar ga ik ook vanuit." Momenteel neemt Berghuis deel uit van de selectie van Oranje, wanneer hij weer aansluit in Rotterdam is nog niet duidelijk. Bekijk de video van ESPN NL hieronder. Bekijk ook Video: Steven Berghuis in bloedvorm tijdens training Nederlands elftal Bekijk deze video » Henk Fraser in De Oranjezomer over trainen bij Feyenoord: "Nooit gevraagd" Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Arne Slot gaat ervan uit dat Steven Berghuis bij Feyenoord blijft

Berghuis blijft in Rotterdam
Arne Slot maakt er geen geheim van dat hij hoopt dat Berghuis nog één jaartje blijft in Rotterdam: "Hij is één van de spelers waar ik een gesprek mee heb gehad, uiteraard hoop ik dat Steven blijft en daar ga ik ook vanuit." Momenteel neemt Berghuis deel uit van de selectie van Oranje, wanneer hij weer aansluit in Rotterdam is nog niet duidelijk.

Bekijk de video van ESPN NL hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Arne Slot gaat ervan uit dat Steven Berghuis bij Feyenoord blijft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier