Video: Dit is volgens Nederland de populairste voetballer van Oranje

Video: Dit is volgens Nederland de populairste voetballer van Oranje

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

Het Nederlands Elftal neemt het morgen om 21:00 uur op tegen Oostenrijk op het EK voetbal. De stemming zit er in Nederland goed in, nadat oranje vorige week de eerste wedstrijd wist te winnen van Oekraïne. Hart van Nederland ging de straten op, om te vragen welke voetballer van de huidige selectie het meest populair is.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: Dit is volgens <em>Nederland</em> de populairste voetballer van <em>Oranje</em> Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Het Nederlands Elftal neemt het morgen om 21:00 uur op tegen Oostenrijk op het EK voetbal. De stemming zit er in Nederland goed in, nadat oranje vorige week de eerste wedstrijd wist te winnen van Oekraïne. Hart van Nederland ging de straten op, om te vragen welke voetballer van de huidige selectie het meest populair is. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Hélène Hendriks over puinhoop tijdens persconferentie: "Persman begon te zweten" (video) Bekijk deze video » Video: Georginio Wijnaldum aan het cruisen over het trainingsveld Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Dit is volgens Nederland de populairste voetballer van Oranje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier