Zien: Mariah Carey steekt de draak met rapper Eminem

Zien: Mariah Carey steekt de draak met rapper Eminem

Er is al jaren 'beef' gaande tussen zangeres Mariah Carey en Eminem. De rapper claimt een korte relatie gehad te hebben met de zangeres, wat zij nog altijd ontkent. Eminem voelde de behoefte om hier meerdere nummers over te maken en haar expliciet te benoemen. Mariah besloot om tijdens de lockdown flink de draak te steken met de rapper, met de volgende video als resultaat.

Zien: <em>Mariah Carey</em> steekt de draak met rapper Eminem Er is al jaren 'beef' gaande tussen zangeres Mariah Carey en Eminem. De rapper claimt een korte relatie gehad te hebben met de zangeres, wat zij nog altijd ontkent. Eminem voelde de behoefte om hier meerdere nummers over te maken en haar expliciet te benoemen. Mariah besloot om tijdens de lockdown flink de draak te steken met de rapper, met de volgende video als resultaat. Bekijk de video van Mariah Carey hierboven. Bekijk ook Video: Mariah Carey verdiend elk jaar tonnen rond de kerstdagen Bekijk deze video » Febe in The Voice Kids met Hero van Mariah Carey Bekijk deze video »

Bekijk de video van Mariah Carey hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mariah Carey steekt de draak met rapper Eminem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier