NOS EK Voetbal Portugal - Duitsland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Portugal - Duitsland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Portugal - Duitsland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en vanaf 18:00 uur live verslag van de kraker Portugal - Duitsland op het EK voetbal in München, Duitsland. ToplandIn Groep F speelt Duitsland na de 1-0 nederlaag tegen wereldkampioen Frankrijk tegen opnieuw een topland: Portugal, dat vijf jaar geleden Europees kampioen werd. KlusAls Duitsland verliest, wordt het nog een hele klus (en een rekensom) om de achtste finale te bereiken. Drie punten tegen Hongarije in de laatste speelronde zouden zomaar niet genoeg kunnen zijn. Derde plekDe Portugezen hebben nog een wedstrijd tegen Frankrijk voor de boeg en zullen de derde plek willen ontlopen. Als nummer drie speel je namelijk tegen een groepswinnaar uit een andere poule. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en vanaf 18:00 uur live verslag van de kraker Portugal - Duitsland op het EK voetbal in München, Duitsland.

Topland
In Groep F speelt Duitsland na de 1-0 nederlaag tegen wereldkampioen Frankrijk tegen opnieuw een topland: Portugal, dat vijf jaar geleden Europees kampioen werd.

Klus
Als Duitsland verliest, wordt het nog een hele klus (en een rekensom) om de achtste finale te bereiken. Drie punten tegen Hongarije in de laatste speelronde zouden zomaar niet genoeg kunnen zijn.

Derde plek
De Portugezen hebben nog een wedstrijd tegen Frankrijk voor de boeg en zullen de derde plek willen ontlopen. Als nummer drie speel je namelijk tegen een groepswinnaar uit een andere poule.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Portugal - Duitsland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier