Humberto gemist? Måneskin speelt songfestivalnummer Zitti E Buoni

Humberto gemist? Måneskin speelt songfestivalnummer Zitti E Buoni

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Måneskin speelt songfestivalnummer <em>Zitti E Buoni</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 juni terugkijken bij Gids.tv. Al weken voert Eurovisie Songfestivalwinnaar Måneskin de hitlijsten aan. De populariteit van de band rijst in heel Europa tot grote hoogte. Hordes fans staan overal in de rij. De Italiaanse rockers zijn voor een kort bezoek in ons land en waren vrijdagavond bij Humberto te gast om hun overwinning nog maar eens te vieren. Ze speelden het Songfestival-nummer Zitti E Buoni. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Måneskin speelt songfestivalnummer Zitti E Buoni

Al weken voert Eurovisie Songfestivalwinnaar Måneskin de hitlijsten aan. De populariteit van de band rijst in heel Europa tot grote hoogte. Hordes fans staan overal in de rij. De Italiaanse rockers zijn voor een kort bezoek in ons land en waren vrijdagavond bij Humberto te gast om hun overwinning nog maar eens te vieren. Ze speelden het Songfestival-nummer Zitti E Buoni.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Måneskin speelt songfestivalnummer Zitti E Buoni of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier